Ma Poem #6

(Ini sebenernya geguritan, tapi ya gapapa kan sekali-kali gue taruh sini?)

 

BUKU

Buku

Wujude pancen cilik

Regane ora sepira

Nanging wong sak donya nganggo kabeh

Buku

Wernane ora apik

Fungsine yha mung kuwi-kuwi bae

Nanging delok, opo sing di tulis

Isine ilmu pelajaran

Kanggo cekelanmu sesuk

Isine mimpi-mimpimu

Kang bakal dak raih sesuk

Isine yha geguyonanmu karo koncomu

Kang bakal dadi kenang-kenangan

Isine ana gambar-gambar

Imajinasimu kang bakal dadi nyata sesuk

Ojo nganti bukumu ilang

Ojo nganti bukumu rusak

Ojo nganti bukumu suwek

Merga kuwi masa depanmu

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s